Sto od brušenog čelika

Spoljne dimenzije stola: 2.30 m x 1.34 m ; visina : 0.75 m

Igrački deo: 1.92 m x 0.96 m

Optimalne dimenzije prostorije *4.90 m x 3.95 m (*) sa standardnim & Pro-Cup Aramith ompletom aksesoara

Minimalne dimenzije prostorije* 4.38 m x 3.42 m (*) sa premijum Aramith kompletom aksesoara

Sto od brušenog čelika

Elegantni dizajn Fusiontables stolova koristi ridigni čelični ram, u koji je smeštena sva snaga i stabilnost, koje su neophodne za držanje jedne igračke površine u mestu. Svi bilijarski aksesoari će biti smešteni na stolu za bilijar, a niko neće znati za njih, sve dok im vi to ne otkrijete.

Dizajn džepova

Kako bi uspešno sve smestili u uzanu gornju površinu Fusiontables modela, dizajneri ovog brenda kreirali su jedinstveno rešenje za džepove. Upotrebom hi-tech najlonske tkanine, ovi džepovi se rašire kada su u njima kugle, da bi se nakon igre vratili u svoje prvobitno stanje.

Spremni za igru u svako doba

Jedinstvena dizajnerska rešenja ovih stolova, ostavljaju dovoljno prostora za sve aksesoare ispod njegove gornje površine. Praznina između površina – bilijarske i trpezarijske, idealna je za odlaganje bilijarskih štapova i svih ostalih neophodnosti. Unikatni džepovi za kugle su prostor u kom se kugle nalaze kada ne igrate bilijar, a nikada se neće previše rastegnuti.

Easy-Lift sistem

Opcioni Easy-Lift sistem sa oprugama dozvoljava vam da sa standardne visine trpezarijskog stola od 75 cm, sa lakoćom izdignete svoj sto za dodatnih 7.5 cm na optimalnu visinu za partiju bilijara. Ovaj sistem ne zahteva održavanje i ima osobine automatskog zaključavanja i nivelisanja, a pruža vam maksimalnu stabilnost u obe pozicije.

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables