Dizajn

Priča o dizajnu

Istančan ukus je ono što karakterizira većinu ljubitelja bilijara. Mnogi su dugo bili u potrazi za bilijarskim stolovima modernog dizajna, koji bi se uklapali u koncept suvremenih interijera. Saluc je za sve strastvene igrače sa stilom osmislio stol za bilijar kakav su željeli posjedovati: suvremeni, elegantno dizajnirani model, koji nudi profinjene drvene i lakirane završne detalje. 1997. godine, Saluc dizajnerski tim osmislio je revolucionarni novi koncept stola: blagovaonski i bilijarski stol u jednom, sa elegantnim modernim dizajnom, koji se znatno razlikuje od klasičnog neatraktivnog teškog drvenog stola. Saluc je došao do rješenja za blagovaonski / bilijarski stol koji bi se dopao i supruzi okorelog igrača. Fusiontable je rezultat posmatranja trendova, razmene ideja, tehnološkog razvoja i testiranja prototipa tijekom nekoliko mjeseci, u suradnji sa proizvođačima tradicionalnih stolova.

Čitav tim belgijskih dizajnera i inženjera Saluc brenda odlučili su ovaj san pretvoriti u stvarnost, sa pristupačnom cijenom. Njihova vizija bila je dizajniranje jednog stola koji će igrati ulogu blagovaonskog i stola za bilijar, sa idealnim propocijama horizontalnosti, točnošću, elegancijom i vitkošću. U isto vrijeme su predstavili nekoliko tehnoloških inovacija, kojima su riješili bitne detalje: eliminirali su peti nogar ispod centralnog dijela stola, kao i mehanizam za vraćanje kugli smješten ispod površine stola. Odustali su od prirodnog kamena, uklonili su džepove i sve drugo što nije bilo “moderno”, kako bi uspjeli stvoriti sofisticiran bezvremeni dizajn. Razvojem Easy Lift sistema, riješili su očigledni problem visine stola, koji može služiti, kako za objedovanje, tako i za igranje bilijara, ovisno od potreba vlasnika. Upotrebom čistih linija i novih materijala kao što je metal, ali i onih toplijih poput drveta i kamena, Fusion stol za bilijar je dobio moderan i luksuzan, ali u isto vrijeme jednostavan i prizeman izgled, koji je dopadljiv svima.

Kada je ovaj revolucionarni blagovaonski/bilijarski stol po prvi put predstavljen u trgovinama širom svijeta, mnogi kupci su željeli naručiti dodatni namještaj za kompletiranje svojih blagovaonica, pa je tako rođena Fusiontables kolekcija. Stolice, barske stolice, klupe, rasvjeta i komode sada su dio Fusiontables asortimana, kako bi kupci mogli podariti sasvim novu dimenziju svom blagovaonskom prostoru.

 

 

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables