Iskustva

 • Lijepo dizajnirani stol

  Lijepo dizajnirani stol

  Zadovoljni smo svime što nam Fusiontable nudi, kako za bilijar, tako i za objedovanje. Kupili smo stol 2009.godine i nikada nismo imali problema sa njim, tako da ga rado preporučujemo svim ljudima koji žele dobaru kvalitetu. Stol se lako koristi na dnevnom nivou, kada se brzo prebacujete sa zabave na večeru, kada gosti stignu. Fusiontable je čvrst i stabilan i kada se na njemu igra bilijar i kada se večera.

  Jacob K. Hørsholm (Danska)
 • Sretan Uskrs

  Sretan Uskrs

  Fusiontable je stigao malo prije podneva prošle srijede i sklopili smo ga istog dana. Pakiranje stola je odlično i svi strahovi koje sam imao po pitanju kvalitete su nestali. Sjajan je kao komplet i dolazi sa uputstvima, zbog kojih je sastavljanje pravo zadovoljstvo. Zadovoljni smo i stolom i klupom. Nehrđajući čelik, bijeli sjaj i plava čoja su sjajna kombinacija!

  Steven P. (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Jedno lijepo iznenađenje

  Jedno lijepo iznenađenje

  Sasvim slučajno smo vidjeli ovaj stol na sajmu u Parizu, pa smo kupili njega i komodu. Jako smo zadovoljni kvalitetom i dizajnom proizvoda. Ovaj model je jako dobar i kao bilijarski stol i kao blagovaonski stol, dok je komoda savršena za odlaganje poslužavnika i sličnih stvari. Sjajna komunikacija, sjajni dobavljači i vrlo lako sklapanje.

  Philippe P. Paris (Francuska)
 • Predivni dizajn i prava snaga

  Predivni dizajn i prava snaga

  Moja supruga i ja smo bili u potrazi za stolom koji bi bio malo više od “običnog” stola, jer zapravo nemamo goste dovoljno često da bismo morali imati ogroman blagovaonski stol. Naišli smo na Fusiontable koji nam je ponudio bilijar, a mogli smo sami odabrati boju i dizajn kako bi se savršeno uklopio sa našim prostorom. Dobili smo pravi stol, zbog kojeg mnogo češće imamo goste! Drveni elementi stola su izuzetno ugodni na dodir, također!

  Benjamin B (Izrael)
 • Najbolji stol koji sam ikada kupio

  Najbolji stol koji sam ikada kupio

  Upoznali smo Tijerija Hojoa na Ideal Home sajmu prije četiri godine. Na Fusion stol sam gledao kao na investiciju, a kada to kažem, mislim na investiciju vremena. Imamo veliki blagovaonski prostor otvorenog tipa, a ovaj stol je postao centralni dio našeg doma. Kao funkcionalni blagovaonski stol, jednostavno je nevjerojatan. Bez ikakvih problema nudi dovoljno mjesta za deset odraslih osoba, a mi često organiziramo zabave. Kvaliteta je nevjerojatan. Od prve instalacije, nismo imali ni jedan problem. Bilijarski dio ovog stola je fantastičan. Ovo je profesionalni stoj koji je težak preko 250 kilograma, a njegova se prava kvaliteta lako primjeti kada odigrate jednu partiju. Svi neophodni asesoari dolaze uz njega, što je zaista nevjerojatan standard. Čak i kada bih morao redizajnirati blagovaonicu, prva stvar koja bi bila dio novog dizajna je Fusion stol. Hvala vam za nevjerojatne usluge! Sve preporuke.

  Gareth S. (Ujedinjeno Kraljevstvo)
 • Besprijekorne usluge

  Besprijekorne usluge

  Želio bih čestitati kompaniji Fusiontables, a posebno Thierry Hoyaux, na odličnim uslugama poslije kupovine koje sam dobio, i to ne skoro, već tijekom dugog niza godina mog posjedovanja Fusion stola. Besprijekorno! Svaka čast, Thierry

  Ian G. (Ujedinjeno Kraljevstvo)

Kontakt

Instagram feed

Pratite nas: @fusiontables